Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je čtvrtek 17. května 2012 a svátek má Aneta
11.8.2010
v 21:00
| Auto-moto
|
5
komentářů
| veřejná
Vláda Petra Nečase schválila na svém středečním zasedání senátní návrh zákona na změnu bodového systému. Agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí ministerstva dopravy Jakub Ptačinský.
Přidali jste 5 komentářů
Tak jáj to stále nechápu. Trošička promile nevadí,nepřijdu o body,ale co pokuta. Dočetla jsem se,že není bloková ,ale přesto pokuta je. Tak o čem to tu vůbec je řeč,když pít stejně nesmíme ani to malé poo.
Obávám se, že by měli jít na psychologické testy hlavně navrhovatelé změn. Za alkohol žádné trestné body a za nepřipoutání se ve vozidle tři? Nevím kdo je pro ostatní účastníky silničního provozu vic nebezpečný, nepřipoutaná posádka ve vozidle nebo opilý řidič? 8-O
Dobrý den, ze statistik je zcela jasně prokázáno, že povolit jedno pivo by bylo jako říct ,,netrhej adame to jablko ze stromu". Proč měnit něco co funguje?Konečně je zaveden trest pro alkáče a některým to nestačí. Většina nehod je způsobena alkoholem a teď jim to chce sněmovna ještě ulehčit?Proč?
U mě jako u řidiče,který najezdí 40000km ročně, tak budu čekat až mě nějaký opilec co si dal jedno pivo smete ze silnice.Protože neměl jedno,ale měl tři a myslel si, že už to vyprchalo.
Děkuji tohle vážně ne!
nám nebudou stačit,když budeme měnit zákony každý rok. Tady jde přece o princip.Povolí-li se jedno pivo,může se povolit ještě jedno malé, anebo velké, avšak jen desítka? Chlapečku, můžeš si vzít sirku, ale jen jednu! A tak je to u nás se vším, zákon není ještě ani schválený a již se zpochybňuje a hledají cesty jak jej obejít. :-P
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 5 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
tak za chlast a {***** – editováno redakcí} po telefonu o bodiky nepřijdete, ale že se nepřivážeš pásem tak za to ti nasypem..dobrý dost dobrý..jen mi uniká čím ohrožuju druhé víc… 8-O :-P