Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je čtvrtek 17. května 2012 a svátek má Aneta
15.4.2010
v 15:30
| Banky
|
2
komentáře
| veřejná
Aktualizováno 15:36 - Guvernér České národní banky (ČNB) Zdeněk Tůma překvapivě oznámil svou rezignaci. Ke konci června se tak vzdá svého mandátu na dlaší období.
Přidali jste 2 komentářů
Guvernér, který dotáhl ČNB mezi nejlepší banky světa
12. října 2009 13:52 PRAHA – Časopis Global Finance zařadil guvernéra České národní banky Zdeňka Tůmu mezi sedm nejlepších centrálních bankéřů světa za uplynulý rok. Ocenil ho především za reakci na hrozící zpomalení ekonomiky v srpnu 2008, kdy guvernér začal razantně snižovat úrokové sazby.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 2 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Politicke karieriste, kterych je nyni vice ,nez pracujicich osob, vyuzivaji posledni moznosti osobni prezentaci ,lzou,slibuji to,co nikdy nesplni.Dnes jsem byla na " setkani obcanu Prahy 1 se starostou Prahy 1"p.Inj.Dvorakem. Bydlim na Praze 1 20 let a starostu Pr-1 znam,ale z negativni stranky. Je to velmi arogantni, povysena osoba.Veskere problemy obyvat. Prahy 1 resi za par min a to tim, ze rekne"Nejsem realitni kancelar,nebo nejsem soc. odd." a pod, nikdy neni k zastizení a neni ani ochotny se s vami setkavat.Proto jsem navstvila ho, abych polozila jemu par otazek.Na setkani se starostou prislo asi 80 osob/ duchodci 70–75 let/P.starosta mel kratke vztupni rec,pak jsem polozila par otazek arekla jsem svuj negativni nazor na p. Ing.Dvoraka.Hned na to on neco zašeptal p. Hybsove,ktera velila shromazdenim. P.Hybsova zacala mne vyhanet ven, ze jsem nepatrim a radsi odejdu pryc. Jsem to odmila s tim, ze v demokraticke spolecnosti mam pravo polozit otazky a vyslovit svuj kriticky nazor na p. starostu ing. Dvoraka a pozadala jsem jeho odstoupeni. Tim jsem vyvolala kriky,chaos a p. Hybsova mne zacala tahat za rukav,aby vyhodila ven. Musela jsem odejit,ale jeste jednou p.Ing Dvorak prokazal,ze neni moralne slusny verejny cinitel. proto moc bych chtela ho pozadat o rezignaci ,nebo to ma udelat politicka strana,treba, TOP09,nebo VV?Takove osoby mely bychom mit psychologicke vysetreni metodikou MMPI o zpusobilosti k vykonu sveho povolani! Anna Pitrova