Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je pondělí 21. května 2012 a svátek má Monika
25.2.2010
v 9:39
| Penze
|
6
komentářů
| veřejná
Od 1. 1. 2010 je příjemcům dávky důchodového pojištění podmíněné nepříznivým zdravotním stavem přiznávána a vyplácena pouze jedna dávka - invalidní důchod.
Přidali jste 6 komentářů
Moje manželka JE po operací rakoviny prsuSamozřejmě taky poozařkach.Po dobu lečby mněla plný invalidní duchod.Dnes skoro po třech letech o něj přišla že je zdravá Dále to nechci rozvádět.Jak stan s plného duchodu částečný.Měla 8972 a tet 4445.Tato čáska ji musí stačit na leky ktere,musí brat. O jídle a ostatních potřebách užnemluvím.Nevím jak dospělí k této sumě.
to by mohli když v karviné o invaliditě orl psicho atd rozhodují dva gynekologové to jsme asi už v pi… všichni.
získat v dnešní době invalidní dúchod…kdy je statní kasa prázdná…není snadné.Posudkoví lekaři mají politickou zakázku na udělování invalidních důchodů.Nechce se mi věřit,že by měl někdo dneska invalidní důchod aniž by měl potřebná procenta snížené pracovní schopnosti.To že vypadají zdravěji ještě neznamená že nejsou invalidní.
Znám několik „invalidních důchodců“,kteří jsou zdravotně v lepší kondici než mnoho pracujících občanů.Vysedávají pravidelně po hospodách a smějí se těm,kteří na jejich důchody dělají.Jsem přesvědčen,že 80% takových důchodů je neoprávněných a nasimulovaných.Někteří posudkoví lékaři by si mohli sáhnout do svědomí,jak některým „pacientům“ pomohli.
Ráda bych reagovala na váš článek, samozřejmě bude spousta lidí, kteří zneužijí možnosti invalidního důchodu,ale napadlo vás kolik je těch kteří na to doplácí? Jsem jedna z nich a také mě štve,když vidím jak parkuje bavorák s invalidní značkou a vystoupí z něho chlápek zdravý jako ryba,ale jak už jsem psala jsme jen lidé.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 6 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Každy kdo duchod ma,ma ve většině připadu zdravotni problemy a to viditelne,nebo skryte.Ja osobně pobiram častečny po operaci pateře a prože nekulham,nebo se neplazim,tak mi to lide zavidi.Vskazuji všem čtenařum,že bych duchod vyměnil za zdrava zada.....mam rad sport a jsem uplně odepsan,rychli pohyb se po operaci vytratil a jizda na kole se nedoporučuje,nesmim v zimě na hory atd.Než někdo vypusti slova,ten to ma zadarmo,at se hodně zamysli.děkuji.