Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je pondělí 21. května 2012 a svátek má Monika
2.4.2010
v 11:18
| Domácí
|
2
komentáře
| veřejná
Korupce v Česku činí ročně kolem 200 miliard korun, řekl v rozhovoru pro agenturu Mediafax expremiér a předseda Strany práv občanů – Zemanovci Miloš Zeman. Jediným účinným nástrojem proti korupci je podle něj zákon o prokázání původu příjmů.
Přidali jste 2 komentářů
Miloš Zeman mi svými výroky snižuje vysoký tlak, který mi způsobují ostatní politické strany, respektive „také výroky“ jejich představitelů. Miloš Zeman nic nereálného neslibuje, nestraší nás, nikoho neuráží, či nikomu nenadržuje. Má proto můj soukromý obdiv. Děkuji Vám, pane Miloši Zemane, že jste do toho nepopulárního politického marasmu zase dobrovolně vstoupil a mně osobně dodal trochu optimismu.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 2 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
než je MILOŠ ZEMAN a VALTR KOMÁREK. Je fakt, že pro některé naše „superinteligentní“ občany jsou tyto dvě výše uvedené kapacity neskousnutelné, protože nekradou, netunelujou, mají obrovskou morální zodpovědnost a nemalé životní zkušenosti. Takové vlastnosti se dneska v ČR moc nenosí a podle toho taky dopadneme. Ale k MZ a VK. Přeju jim oběma pevné zdraví a strašně lituju, že nejsou malinko mladší, aby se mohli do „té naší hnusné politiky“ obout. Bohužel zatím nemají nástupce.