Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je pondělí 21. května 2012 a svátek má Monika
28.7.2009
v 3:26
| Leasing
|
3
komentáře
| veřejná
Zvažujete koupi ojetého automobilu na leasing nebo na úvěr? Zajímají vás praktiky prodejců autobazarů v Česku? Navštívil jsem tři vybrané autobazary, kde jsem realizoval fiktivní nákup vozu na finanční leasing, případně úvěr. Zkušenost k nezaplacení.
Přidali jste 3 komentářů
mně při nákupu fábie vyšel nejlepší uvěr taky u Auto ESA a taky jsem dostal navigaci. V jiných bazarech mi ji nenabidli i když uver od GEMoney nabizeli.
Ono se všechno vyvíjí a i tohle se zlepšuje. Nakonec řada lidí hotovost nikdy nenašetří, takže si prostě ten leasing nebo úvěr vzít musejí. A i když na to náhodou někdo našetří, tak si musí odříct zpravidla všechno ostatní. Tohle je cesta, jak koupit slušný auto, ale současně si nemuset od huby utrhnout kus chleba.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 3 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
To bych neřekl, že je to katastrofa. Já jsem v esách zkusil auto na lízačku a i když člověk něco přeplatí, rozhodně bych tohle slovo nepoužíval. Nakonec nikdo nebrání zájemci o auto, aby si na něj ušetřil, že?