Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je pondělí 21. května 2012 a svátek má Monika
25.6.1990
v 10:20
| Životopisy
|
3
komentáře
| veřejná
Je suverénně nejbohatším českým zaměstnancem a šéfem polostátní společnosti, která dnes rozsahem svých aktivit zdaleka přesahuje hranice České republiky. Jen za minulý rok si přišel na neskutečných 677 milionů korun. Jeho jméno je Martin Roman, jeho hvězda ve 38 let letech stoupá do závratných výšin.
Přidali jste 3 komentářů
Zajimavé o tom, že je Dyba jeho tchán se nepíše, našel jsem jen 2 odkazy. Slysel jsem ze v Jance Radotin to take nebylo clean and clear… dal to nechci komentovat …
Je pro doplnění je ještě třeba říci, že bez referencí, které měl od svého tchána, by se tak lehce nedostal na posty,na které se dostal. Ten kdo zná jméno Karel Dyba, si udělá vlastní představu, jak je těžké jít prošlapanou cestou. http://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Dyba Dále k jeho managerským schopnostem tolik, že řídit státní firmu, která v podstatě nemuže zbankrotovat není zas tak složitá věc. Je sice pravda,že se zasloužil o celkem slušné rozšíření společnosti do zahraničí, ale riskovat bez rizika? To dle mého názoru nic nevypovídá o jeho schopnostech.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 3 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
PS o Dybovi a Roamnovi mi to rekl jeden pametnik, chtel jsem to overit – jeden odkaz v diskuzi tady, dalsi v podobne, jinak nic … asi neni dobre o tom psat, lepe skutecne zni ze se clovek vypracoval sam, nez tlacenkou .)