Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je pondělí 21. května 2012 a svátek má Monika
4.1
v 8:11
| Penze
|
10
komentářů
| veřejná
Bez větší pozornosti vyšly ve sbírce zákonů 28. 12. 2011 nové zákony důchodové reformy. Analytický tým Produktových listů.cz objevil skrytou past v podobě velmi blízkého konce převodů penzijního připojištění. Kdo během následujících týdnů nepožádá o přestup k jinému penzijnímu fondu, bude muset u současného zůstat až do konce, pokud nebude chtít přijít o současné výhody.
Přidali jste 10 komentářů
Všude, kde měli soukromé důchodové fondy, tak je zrušili !! Je to jen další povolená megazlodějina na lidech !! Ať šetříce nebo ne stejně budete mít kulový, nějaká tisícka měsíčně vás nezachrání - pokud tedy umíte počítat !!! Ještě se dožijeme potravinových lístků - takzv. žebračenek, protože Český blb si naprosto všechno nechá líbit a než aby zvedl pr.del z kanape a vzal na zmetky z ODS bejčák, tak radši nebude jíst !! Takže přeji veselé chcípání všem Českým blbečkům !!!
Naše vláda spěje k bankrotu a proto je lepší nic nešetřit a dopřávat si. jestli mám státní příspěvek 150,- kč tj. 1 kg masa, tak bez toho se klidně obejdu. Ale až nastane chvíle bankrotu, nikdo mi nic nevezme.
Nejlépe je vkládat úspory do nemovitostí (příp. do pozemků,zlata. apod) a v důchodu se tam buď nastěhovat nebo je prodat než spoléhat na stát, který několikrát mění pravidla hry.
Nevíte, kde lze najít nové podmínky toho doplňkového penzijního spoření? Mám "staré" penzijní, které mohu a chci vybrat v 50 letech. Ovšem to bude až na konci r. 2013. Původně jsem měla v plánu navázat na to ukončené penzijní novým penzijním připojištěním kvůli příspěvku i daňovému odpočtu. Dvě penzijní současně mít nemůžu?
Staré spoření lze "zmrazit" již se na nej nespoří . potom je možné uzavřít nové s kýmkoli.
..v této zemi je možné ukrást všechno ,popřípadě vykrást každý tunel je pečlivě vyšetřován až do ztracena a zatracena...
v turbulentních,nejistých časech na virtuální peníze za třicet let,je na pováženou.Průběžný systém vybrakovaný za dvacetdva let všemi politickými garniturami je toho zářným příkladem.Lonský deficit 30miliard a předpokládaný letošní 40miliard jak nám pan Drábek oznámil v Hyde parku.Lze se spolehnout na penzijní fondy,které kupují bezcenné státní dluhopisy a jsou navíc řízeny lidmi z masa a kostí?Sorry já tomu nevěřím.
aby jen platili víc a nemuseli nic dostávat !!!
U PF záleží jen na Tobě, co si uložíš a co prochlastáš. Nikdo Tě do žádného "placení víc" nenutí, či snad ano?
K tomu, co si uložíš sám, dostaneš od státu - prozatím celkem slušný - příspěvek (a popravdě, je to malá vratka Tvých vlastních odvodů) a nezanedbatelnou část si můžeš odečíst ze základu daně. Nechceš - neber. Tečka.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 10 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Je hanbou tohoto státu že se nechce o své lidi postarat sám.