Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
6.3.2010
v 9:14
| Naše peníze
|
20
komentářů
| veřejná
Vedoucí pracovníci ve státní správě si přijdou na velmi hezké peníze. Kvůli krizi však i oni budou muset počítat minimálně s pomalejším růstem platů. Nejvíce penez ve státní správě mají zaměstnanci centrální banky (ČNB) a Ústavního soudu. Uvedl to Týden.cz.
Přidali jste 20 komentářů
Tady nejde o závist, tady o to, že přibývá chudých lidí, kteří pracují poctivě. Platy jsou nízké a jsou vykořisťováni. V suppermarketu u pokladny má 8000 kč a co se nadře a ještě má zodpovědnost za peníze, než by zvedle plat, tak propustí a vezmou jinýho. 8-O
Jak můžou takoví lidé rozhodovat o „standartním“ občanovi, který přežívá z několika tisícovek měsíčně? Kdybych já měla sto kapříků měsíčně, tak by mi taky přišlo jednoduché někomu nevyplatit pár tisícovek na porodném nebo na neschopence…
Vážení, nezáviďte výše uvedeným osobám, víte vůbec, za co vlastně zodpovídají, co všechno musejí znát, bát se, aby jë někdo neokradl a hlavně jaké mají starosti, jak takto těžce vydělané peníze utratit! A teď si představce, že ještě jejich partnéři (manželky nebo přítelkyně) také nějaký peníz vydělají. To musí přímo utrpení, kam a do čeho prachy vrazit. Jak jsem vlastně šťastnej, že mám invalidní důchod spolu s podporou v nezaměstnanosti, v 61 letech, po nepřetržité pracovní činnosti 43 let, pouhých 10.000 Kč. Mne je hej! Ale je, ty bohaté, skutečně lituji. I na ně však přijde den, kdy úplně nazí skončí v bedně slepené z několika prkýnek, a pak budou si naprosto rovní s námi chudšími. Jen všichni jim přejme, ať ten den pro ně brzo nastane.
Vážení,všichni naši blahodárci by se měli stydět a to sami před sebou,že jim není hanba to už víme,jsou rozdaná koryta,platy o kterých se nám ani nezdá a z nás by stáhli i tu kůži kterou máme,vedení sami zbohatlíci,posty rozdané na domluvách- já tolik,ty tolik až se divím i tomu Nečasovi že jak se snaží mluvit co udělají pro záchranu naši země ,budou oni stále zbohatlíkami a my jen chudáky ,pán Roman má tolik peněz ale má matku v Havířově odkud pochází a na tu úplně coby synáček kašle!!! Za tuto vládu si můžeme sami, co volili Ods-Top 09 s přeběhhlíkem Kalouskem ,VV ---stydím se za tuto vládu,která tu není pro lidi ,ale pro sebe aby sami ,jejich děti ,rodiny se měli dobře a tak stále do kola! Paní Němcová jak by smet,pusa samí žvást co udělat,jak vyjít z krize a podívejme se na její plat? dělali by naši blahodárci za základní plat,jak máme my obyčejní lidé,to né!!!Jak můžou požadovat různé navíšení od poplatků,placení v nemocnicích,léků,ležení v nemocnicích,navíšení bytů,plynu,potravin a to vše z našich žebračenek,až námdáte platy jako vy všichni máte ,rádi Vám všem na vše přikývnem a zaplatíme ,ale takhle,né!!!Jste lidi s jedním zadkem a pusou jako ostatní tak se prosím podle toho chovejte a sami si pořádně uberte !!! Svatá KSĆM, ČSSD-!!! Pravice -ODS-TOP-VV -hnus sám!!!Jen velká škoda že co se napíše -je Vám všem šuma-fuk!!!
Platy vojáků,policistů a hasičů zas tak velký nejsou. Jsem voják 5 let a můj plat je 13600 + 10100,– příplatek na bydlení to je do hromady 23700,–kč. Mám zdvojené bydlení a to mi ani ten příplatek nezaplatí, takže kde jakej ukrajinec má víc než já.Když jsem dělal v civilu(12 let), tak jsem dělala v místě bydliště za 17 až 20 tis. čistého a 2× za rok 40tis., neprojel jsem ani korunu, takže jenom bydlení. Teď platím byt 9500,– a ubytovnu 2700,– + stravu a když můžu o víkendu jet za rodinou tak ještě náklady na dopravu. Jděte dělat do armády,policie a pak mluvte o velkých penězích. Nazdar
Jak je možné, aby se „státní zaměstnanci“ dělili na „tabulkové“ a „netabulkové“. Národ pak vidí pouze ty, kteří mají nestydatě vysoké platy a domnívají se, že takové platy mají všichni ve státní sféře. Na co tedy jsou „platové tabulky státních zaměstnanců“? V těch, které lze nalézt a dle kterých je placena většina st.zaměstnanců, plat těch nejvzdělanějších a služebně nejstarších nepřesahuje 40.000… Ať jsou tedy uvedeny všechny výjimky s odůvodněním PROČ a ZAČ mají být jejich platy takto nestydatě a z našich daní navýšeny.
Vy jste vtipálek! Cožpak své poradce platí ze svého? Anebo že platí za bydlení v prezidentské rezidenci? Anebo za stravu v Lánech a to včetně početných příbuzných manželky? Anebo že platí za obleky zn. H. Boss, kterou do ČR dováží jeho kamarád Pecič? Naopak on jediný v celé zemi dostává čistý plat a neodvádí žádné daně!!!
Autor článku asi omylem zapomněl, že prezident má plat v čistém, zatím co ostatní musí odvádět státu ještě pojištění a daně. Ale pravdou je, že spousta státních zaměstnanců si tak vysoké platy nezaslouží vzhledem k tomu, co každodenně předvádí a do jaké ekonomické a morální krize naši zemi přivedli. 8-O
Pro Josefa Haška: Chápu Tě, ale sundej si ty rúžový brýle z očí. Každý policajt nebere tebou zmiňovaných 50 tisíc. Moje paní – uniformovaná policistka, zdůrazňuji u PČR, (ne městské), pobírá měsíčně cca 18 000 hrubého. Tak prosím nehaž všechny do jednoho pytle a napřed si ověř informace, který pak tady nepřesně popisuješ. Hážeš bláto na „nevinné“.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 20 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Se škrty by měli začít vládní úředníci nejprve u sebe. Proč se každý z nich nevzdá 1/2 své výplaty podobně, jak to vymysleli pro maminky batolat? Maminkám se rozhodli sebrat polovinu Rodičovského příspěvku… A to je jen zlomek ze sociální sféry…