Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
25.8.2010
v 8:54
| Zdravotnictví
|
6
komentářů
| veřejná
Platy lékařů a zdravotnického personálu jsou v České republice nízké a protesty zdravotnických odborů proti snižování tarifních mezd jsou tím pádem oprávněné. Na úterní tiskové konferenci to řekl ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09).
Přidali jste 6 komentářů
Ve vašem případě už jste v důchodu nebo to máte za pár. :-).Ale já jako zdravotník nechápu,proč mám místo práce,která mě baví a proto jsem tento obor studovala,odejít třeba prodávat do nějakého marketu,či na pásovou výrobu do fabriky.Jen proto ,že nespadají do státního sektoru?Pak se nemusí nikdo učit odbornosti po výkon svého povolání,podle vašeho příspěvku je to jedno.A to je dle mého názoru špatně.Hodně špatně! :-(
Pracuji jako zdravotník v LDN.Práce je to opravdu náročná,ale mám ji ráda.Ale když mi ze základu 11000,–Kč(nemáme žádnou složku os.ohodnocení či odměn),ještě sníží částku ,o které se jedná,budu mít na živobytí čásku rovnající se živoznímu minimu.cca 8000,–Kč.S tím by ve vládě nekdo vyžil? :-?Spousta z nás bude tímto donucena odejít,jinak skončíme pod mostem. :-(
Pokud jsou nízké, můžou jít jinam,ale rychle by se vrátili většinou všichni. Navíc se vůbec nemluví o technickém personálu,tam jsou platy o hodně méně a nikoho to vůbec nezajímá,přitom bez nich by zdravotnictví nefungovalo!
pracuji již dlouho ve zdrav. a myslím,že sestra se zkušenostmi je k nezaplacení a zdraví je na prvním místě.Až se o vás nemocné budou starat ukrajinky a polky pak si teprve užijete. :-(
Výkon ekonomiky nestačí na stále mzdové požadavky ,každý přece může o svém platu rozhodnout sám třeba tím že si najde místo jinde. :-D
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 6 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Proč podle vašeho názoru studovat nějáký obor,když ho pak z důvodů špatného finančního ohodnocení nebudu moci vykonávat?Trochu smutné :-(.A hlavně zcestné.Nabídka na trhu práce není taky ideální,tak kam to spěje?