Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
13.11.2011
v 21:38
| Auto-moto
|
3
komentáře
| veřejná
Na trhu působí řada pojišťoven se spoustou produktů, proto vybrat nejvýhodnější povinné ručení není snadné. Při honbě za co nejnižšími cenami by si ale řidiči měli uvědomit, že cena je jen jedno z kritérií dobré pojistky, říká Pavel Ronovský, ředitel srovnávacího portálu.
Přidali jste 3 komentářů
Přesně tak, jak jsi to napsal, jen jsi mi předešel. Takže se podepisuji pod tvůj příspěvek také.
Podvodů dneska je ! Už jsem vyhodil asi 6 dealerů /kyň, prodejců energií. nabízeli až 18% slevy na elektřinu ( patrně jsem byl považován za blbce). A tak je to dneska se vším. Jediné, co se mi na jedné dealerce líbilo, že to byly mladá a krásná dívenka - no, já dědek nemám tady nárok, tak jsem k ní byl alespoň slušný. A je mi jí líto. Energetické firmy je patrně berou, aby "mladá holka dědky zblbla". A tak se taková hezká holka musí živit dneska podomním prodejem. Jinak by asi měla šanci jen na E55. K marasmu materiálnímu se tak přidává i marasmus sociální. Jó, kde jsou dneska ty "červené" filmy, jak chudá švadlenka ke štěstí přišla poctivým sňatkem s továrníkovým synem...
V "historii" jsem léta platil jen 140 korun ročně a kupodivu, stačilo to. Takže, bando zlodějská pojišťovnická, sklapni zobák a nelži.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 3 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
by se měl zajímat,kam jeho peníze jdou.Kolik a za co byly vyplaceny.Nejde o dobrovolný příspěvek !