Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
25.6.2010
v 16:45
| Penze
|
7
komentářů
| veřejná
Celkem 2 236 419 starobních důchodů vyplácela Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) ke konci května 2010, informovala v pátek Jana Buraňová z odboru komunikace.
Přidali jste 7 komentářů
Co takhle dát všem ten průměrný důchod tedy příspěvek ve stáří,soudruzi si nakradli dost tak nepotřebují důchod protože to důchod není stát naň z ostatních daní asi nic nepřidává a ostatní co mají méně by pak nemuseli umřít hlady.
s tím hajzlem souhlasím a to jsem ještě nějakej mladík
že někdo „dělá na důchodce“. Ti lidé celý život pracovali. A odváděli pojištění. Podobné formulace jen deformují skutečnost a nahrávají duševním souchotinářům typu Issová-Mádl.
Jaké procento pracujících podporuje tohle přerozdělování ? Žijeme ve spotřební společnosti co není potřeba tedy nemá výkon je třeba likvidovat někteří to pochopili a umřeli včas aby se nemuseli dívat na zaslouženou životní úroveň. Předpokládám že se strůjci komunistického zla nezapoměli dobře zajistit pěkným důchodem. :-(
Kolik stojí senát,senátoři a poslanci.Zkrátka všichni politici.
Pořad píšete o duchodech, ale ani jednou jsem nečetl kolik jich deně umře.Nejlepe by asi bylo kdyby jsme asi pochcípaly. Je mě 72 roku ,doposavad jsem dělal na kolik pak asi lidí, dneska, jsme velkou přítěží pro naší Slavnou vladu,. Děte už do hajzlu.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 7 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Všehoschopný darmošlap, darmožrout a budižkničemu. Jen takové výrazy mne napadají, když koukám na mnohé z našich politiků, většinu makroekonomů, „úspěšných" právníků a finančníků. Vidím nedbalé i hloupé zákonodárce, divím se „vědeckým" dílům ekonomů – vzniklým snad po jasnozřivém náhledu do křišťálové koule, s trpkostí vnímám vysoce kvalifikované obhajoby zločinů a závratné zisky, plynoucí z internetových transferů peněz. :-x