Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
9.2.2010
v 19:38
| Půjčky
|
15
komentářů
| veřejná
Informace o vlastních dluzích zjistíte z rejstříku SOLUS esemeskou. Služba SMS výpis umožní spotřebitelům do jedné minuty získat informaci o tom, kolik a komu dluží.
Přidali jste 15 komentářů
Nevím komu mě strhává sociálka v Praze z důchodu finanční prostředky a proč mě zablokovaly bankovní účet v Bance Monay Bank V Č. Budějovicích.
:) Pokud vím Ge money si blokuje ucty jak chce ;) Znama jako podnikatelka mela bloknutej ucet pres pul roku a na nem firemni penize a nechtely ji ho odblokovat. Dle statu je tohle zakazany a vsechny penize pro podnikani musi byt uvolneny :D
Lidi,zkuste zadat jméno vaší 20 let mrtvé babičky a zjistíte,že je taky dlužníkem. Hlavně už jim neposílejte žádné sms. Nechápu, jak takoví podvodníci mohou tak dlouho beztrestně tahat z lidí peníze. Určitě v tomto spolku sedí některý z minulých nebo nynějších politiků. Vždyť česká politika je vysoká škola na zlodějinu.
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak dlouho jsem v seznamu SOULUS a za jakou věc. Děkuji Vám za odpověd
jak mam ziskat kolik man doplatit na exzekuci potrebuji vipis pro banku.dekuji
Dobrý den, prosím poraďte jak požádat o výmaz z registru dlužníků a kde zjistit stav - zda-li jsem a ajak dlouho v registru. děkuji Kúdelová
Požádat můžete, ale nikdo vas nevymaze, pokud tam opravdu jste a jste dluznikem,po doplaceni castky zustanete v databazy dalsich 5 let.
Taky bych rád věděl,kde je zmińovaný formulář.Nikde nemůžu zjistit proč moje jméno figuruje v registru dlužníků.Už jsem do toho nastrkal docela dost peněz a nic.Všude mě odkazují na formuláře,které tam nejsou.
Pokud vim,tak je zaklad vytahat z lidi co nejvic penez :) Pokud nikdo nic neresi doporucuji se tam stavit osobne. Vse reseni pres net se akorad protahuje a nic nevyresi.
hmm jasny !!!zjistit si to maam jak asi kdyz tady neni cisss!!!!!vidlaci kde to maam zjistit kam mam poslat sms abych zjistil jestli tam jsem!!!!dementi!!!
:-P 8-) 8-O ......
dobry den chci jse informovat jestli jsem v databazi neplatiču v solus miladaperoutkova trkmanice 443 rakvice 69103 r č 6562031465 krasny den peroutkova :-)
kdo si myslite ze ste posilat na lidi exepuci http://nasepenize.cz.imag3box.com/i/smajly/neutral.giftakova pičovina viliš te mi prdel :-| :-|
Dobrý den-fajn nápad,ale je k dispozici seznam členů sdružení Solus? A kde dostanu zmiňovaný formulář? Na netu? A kde se dá ověřit podpis a za kolik? Je to nejlevnější např. na obecním úřadě? Děkuji za zpětnou vazbu. Štěpánková O.
Drive byl zadara :) Ted asi pres tu SMS drahou. Jinak podpisy kdekoli nejlepe na poste tusim ze za 30 KC jeden ;)
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 15 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Prosím Vás,kde zjistím za co dlužím a kolik. Děkuji