Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
6.9.2010
v 19:32
| Politika
|
8
komentářů
| veřejná
Ministr obrany Alexandr Vondra (ODS) je jeden z lidí zainteresovaných na kontraktech na ministerstvu obrany a jeho současné upozorňování na „chobotnici“ ovlivňující zakázky má odpoutat pozornost od politické reprezentace.
Přidali jste 8 komentářů
Pokud by lidé dopředu věděli,jací darebáci se po údajné revoluci dostanou k moci,tak raději nechali komunisty vládnout dodnes.
Kdyby lidé, při údajné revoluci věděli.jaká politická sebranka se dostane k politickým korytům a jak tuto zemi zbídačí,tak raději nechali vládnout komunisty dodnes.Ti co utekli,se asi v cizině s nějakým kapitalistickým rájem nesetkali,proto měli důvod k návratu.Naopak zde je čekala dobře placená politická koryta a nebetyčné možnosti,jak ještě hrabat bokem.Proto je tato země astronomicky zadlužená.Já jsem za komunistů pracoval také u složky,které tehdejší mocní také uřčili ,že bude v případě demonstrací demonstrace rozhánět.pProto jsemod této složky odešel.Kdybych byl tehdy věděl,jací darebáci se ,po údajné revoluci dostanou k moci,tak bych určitě od této složky neodcházel a ještě bych komunistům nabídl,že demonstranty,kteří by takovým lumpům pomáhali k moci,budu rozhánět zadarmo.
Pane Hruško, a jak pracovali proti režimu? Tím, že utekli dali jasně najevo svou zbabělost a „pokřikovali“ z povzdálí s vědomím, že na ně nikdo nemůže. A navíc za ot brali slušné peníze. Odvážní byli ti, kdo zůstali a aktivně bojovali.
Proč by zůtávali v cizině? To, že v roce1968 angažovali, byli pozavíráni a pté než podepsat, že vše udělali z mladické nerozvážnosti a utekli pracovali v cizině proti komunismu jsou spíše hrdinové, než Ti kteří s komunisty spolupracovali a nyní na ty krásné roky stále vzpomínají. Je to tak soudruhu Klase ? Přeji Vám život ve Vaší nenávisti,
<div>8-)</div>
Vondra nadává na zrcadlo a sám má křivou hubu.
Ti,co za komunistů utekli,a pak se vraceli,by bývalo nejrozumnější,když se vraceli,práskat na západ už od hranic zpět na západ.Zde přišli pouze této zemi škodit a pro sebe hrabat.
Sláva jsem první!!! Všichni páni politici jsou divní.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 8 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Já jsem naopak z politických důvodů za komunistů raději změnil zaměstnání.Po tom,jací lidé se po údajné revoluci dostali k moci ,tak toho lituji.To kdybych věděl,tak jsem raději vstoupil do KSČ.