Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
29.7.2010
v 21:46
| Firmy
|
5
komentářů
| veřejná
Antimonopolní úřad definitivně prohrál spor s firmou Shell a bude jí muset zaplatit více než deset milionů korun za neoprávněnou pokutu 65 milionů Kč.
Přidali jste 5 komentářů
Zajímalo by mne spíš, kdo na antimonopolním úřadě za špatně odvedenou práci tu pokutu zaplatí. Proč to máme platit zase my, daňoví poplatníci, když jsme nikomu špatně žádnou pokutu neudělili ani se nesoudili. Já už tenhle úřednický systém „zkouška-omyl“ podporovat nechci!!!
Já se zase domnívám, že je to alibizmus naších soudů z obavy, že by se mohly firmy obracet na mezinárodní soud v Haagu. Firmy by nemusely vyhrát, ale ješitní soudci by to brali jako „urážku na cti“: Na jaké mi není známo, protože naše soudy dokazují, že v podstatě pravdu nehledají. Jinak by nemohly být rozzsudky různých stupňů tak rozdílné, až opačné, než je tomu u nás. Snad nikde ve světě tomu tak není, kromě totalitních režimů.
Zajímavé, že v celé ČR mají tyto firmy ceny téměř shodné, ale už 5m za hranicí s Německem jsou ceny často nižší, přestože zde mají až několikanásobně vyšší, zejména mzdové, náklady.
kam jdou peníze daň. poplatníků, finance na penzijní, důchodové a zdravotní pojištění??? Ano, rozdělí si je ti s tou šesticípou hvězdou a jejich političtí pohůnci.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 5 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Kdo je tewn, který stojí v čele tohoto státu a svoje názpry vydává za názory všech občanů? Jak to, že všechny akce státu končí fiaskem a daňoví poplat- níci jenom platí? Kdo to je? Václav Klauis, představitel ODS a kuponprivatizá- torů, Čechům naprosoto nepotřebný! Reprezentuje ne čeaský stát, ale „exajitele“ komunisitcké velmoci! Kdy bude hnán k odpovědnosti za všechno, co za dvacet let způsobil! Václav Klaus není neaším prezidentem! Aby bylo jasno!