Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
6.1.2011
v 20:46
| Naše peníze
|
21
komentářů
| veřejná
Podle zákona se poskytují následující dávky: přídavek na dítě, rodičovský příspěvek, sociální příplatek, příspěvek na bydlení, dávky pěstounské péče, porodné, pohřebné. Na jaké máte nárok?
Přidali jste 21 komentářů
dnešni dobe hodne nas okradaji polityci at si skusi platit kdyz tolik neberete jeste vam snizi kdyz mate deti deti by mneli byt na prvnim si mislym ne jim se dobre mluvy kdyz berou plat velky jeto kpaci.
To je hrubek, vrať se do ZŠ
nevim jak ostatni lide ,nekteri pracuji a daji detem vse a jeste vam vemou detske pridavky jenom ze delate prescasy ,aby se deti meli trochu lip ale nic stoho ,proste vam vsechno vemou nikoho nezajima nic hlavne ze si hrabou do vlastni kapsy kazdy ale hlavne ze nekdo jiny ma a pry jsou diskriminovani to bych se divaly maji vse ale normalni rodina ne stoji to vsechno na ptr a bude hur jenom nas okradaji nic vic nebudu se divit kdyz nase deti pojedou do ciziny tady je nic dobreho neceka jenom by je okradly ale vlada ma a porad si pridavaji
Dobrý den, nechápu, jak Vám mohli vzít přídavky na dítě. Přídavek je dávka testovaná na příjem. Na přídavky proto nárok máte nebo nemáte. Nemohou Vám je tedy vzít.
Když si tak čtu vaše příspěvky, nedivím se, že nemůžete sehnat práci. Kdo by zaměstnal někoho kdo si po sobě nepřečte co napíše a navíc tam má nehorázné chyby? Vraťte se na základní školu a po úspešném dokončení zkuste žádat o práci. Albert
Taky se nedivím, náhodou jsem narazila na ty dotazy a jsem mrtvá smíchy a zároveň je mi smutno když si uvědomím co za svoloč dotujeme z našich daní.
Nezlob se na mě, ale označovat někoho, kdo dělá gramatické chyby, za svoloč, je trochu moc. Mám pár přátel, co nejsou příliš vzdělaní a sekají chyby, ale jsou to špičkoví lidé, rovní a upřímní. To se často o vzdělancích typu našich politiků vůbec říci nedá.Ti kradou, co můžou a ostatním se jen smějou. Takže - nesuď podle takových kravin, jako je špatná gramatika.
Dva dny po tom co jsem udělala maturitu jsem dostala dopře placenou práci, takže práce ano je, ale pro ty kteří o ni mají zajem a dokážou předvést nějaké zkušenosti!... Fascinuje mě jak v dnešní době lidi tvrdí jsem "bezdomovec" nemám žádné peníze a žváro v hubě, přijde mi to sprosté a hnusné, celé 4 roky studia na SŠ jsem pracovala abych si vydělala nějaké peníze a nemuseli mi školu platit rodiče i teď si vydělávám na další studium, takže jsem ráda i za to málo, že dostanu nějaké to ubytovací stipendium atd. Ale začínám mě SRÁT to, že až jednou dostuduju tak budu platit na ty kteří prostě nic nedělají leží si někde pod mostem a pobírají sociálku od státu a chlastají, ostuda našeho národa fakt opravdu, kdysi museli pracovat všichni, práce byla a práce je i te´d sice ji není tolik, ale každopádně když se člověk snaží tak vždy něco najde a třeba to není v jeho cenové kategorii, ale nikdo neřekl nikdy že život bude jó sakra lehký:)
Milá Barborko, nezlob se na mě, jsem už stará bába, ale za takový sloh by mě za mých mladých let od maturity vyrazili.
Mila barborko, zda se, ze ac Vam rodice pomahaji, stat Vam pomaha take. Stipendium, prispek na bydleni a studia je take socialni pomoc.
A prace? narozdil od Vas mam doktorat, mluvim ctyrmi jazyky a mammezinarodni zkusenosti.
Praci nemam.
Asi nemam znamosti- a statni prispevky.
Co ty víš o životě, jsi mladá, ještě můžeš poznat i co je to být bez práce a živořit nebo skončit jako bezdomovec, který žije jako zvíře a nikdo mu nepomůže. Pije alkohol, protože je mu zima a pak je závislej. Toto je hanba naší vlády, že dopustí takovou sviňárnu. .............................................A co se týče maturity -
Dnes udělá maturitu kdejaký blbec. Za našich časů byla maturita státní a pro všechny stejná. Dnes i zedník či švadlena mají maturitu a dělají hrubky.
Tak tady nemachruj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsem bezdomovec a pobiram socialni davky.Chci se zeptat jak je to kdyz oddelavam verejnou sluzbu 20hod tak pobiram 3126 a kdyz odpracuju 30hod tak pobiram3679kc a stoho pobiram 1500 ve stravenkach a 2179v penezich achtel bych se zeptat jestli mam narok ne prispevek ne leky mesicne platim 800kc a kdyz sem se ptal tak mi rekli v Moravske Trebove ze nemam naarok proto se obracim na vas
Ano, mate narok na prispevek na leky a take na socialni byt.
Jinak Vam plati, vlastne neplati, vzhledek k tomu,ze dostavate stravenky, pouze 40 korun an hodinu, a opakuji to je i se stravenkami, takze vas okradaji.
To je velkuy problem. Pracujete ale nedostavate spravedlivou mzdu, cili vyplaci se nezamestavat lidi ale okradat je a zaroven na ne plivat, ze nepracuji" ackoliv pracuji, aby byli penize na politiky.
Dobrý den já bych se chtěla zeptat chodím do prace ale jako brigandice a tatovi musím davat 1000kc ze tam bydlím tak jsem chtela zeptat jestli si mužu zažadat o nake ty penize ale co k tomu potřebuju ??? protože jako brigadnice si mužu vydělat 4000kč a daně ty strhnou 700kč takže mi zbyde 3300kc ale to musím dat ještě tatovi 1000kc a 2300kc to mi zbyde tak jsme se chtěla zeptat jenom moc děkuju za odpoved Vernerová
dobry den 30.1 2012 mi končí mateřská ach tela bych se zeptat jestly mám narok na podporu s pracáku mateřské mám 3800 a přidavky 1100 a a co je potřeba k viřizení a kolik budu pobírat podpory dekují václavková
Po rozvodu né z mé vyny sem přenechal byt bývalé ženě a 3 dětem nemám na podnájem splácím půjčky a výživné kvůly dětem ale tet mám spatně placenou práci jiná není sem postižený na ruce spím v karavanu pujčeném a exekutor mi psychycky deptá nemám na splátky banka neodeslala 2 splátky a uš je nic nezajímá jsou bescitní parchanti ptám se mám nárok na pomoc od státu kam mám jít na úřad aby mi pomohly jinak dál uš život nemá smysl.
ahoj tak uz toho mam dost je mi 20 let uz 2 roky tomu je co jsem se vyucila od te doby nemohu sehnat praci a jeste nato jsem se vdala a muj musž to sami nemame narok naniic a jsme ted uplne v pitli protože nemame kam jit jsme bez domova a kdyz jsi deme zadat o davky tak nam reknou ze nemame nanic narok už fakt nevime kudy kam rodice uz nas držet nemohou diky alena
no hlavně že už maš manžela
Ve dvaceti se dá vydělat tou chlupatou strojovnou balík a uživí to i manžela.
ahoj ten to rok co snami udelaly tak je svinstvo tahle skorupovana vlada hrabe sama prosebe a deti musi jst suchy brambory a oblekat se do pytlu zensky spojimese a dame protest ja na to nemam a praci nesezenu dik lucka
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 21 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Dobrý den jelikoš jsem tu četla že se nedá vzít přídavek na dítě tak je to pitomost jelioš mi o něj přišli také!!!!!!!!!Otec OSVČ a matka prodavačka v roce 2006...Dcera se narodila 2007 červen a mi si zažádali o přídavek činil 500kč a prý podle...jsme si v roce 2006 vydělali nadstandart tudíž nebudem pobírat nic!!!!!!!!!