Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
1.7.2010
v 22:05
| Domácí
|
7
komentářů
| veřejná
Vyrovnané veřejné finance do roku 2016 a rozpočet, který by neměl překročit 3 % HDP v roce 2013, to jsou cíle, na kterých se shodli vyjednávači K9.
Přidali jste 7 komentářů
Obrana proti takové zrůdnosti---hromadný výběr ze všech uzavřených smluv!!!! Nepodporovat takové šupáky, ať šetří u sebe! :-D :-D
V tomto absurdistánu bohužel platí právo silnějšího, je na čase vzít klíče a nabrousit nože. Noc dlouhých nožů se bliží… A oni to vědí, proto posilují represivní složky. Jó už to bude za chvilí jako za komančů. Ozveš se a dostaneš pendrekem v lepším případě, jinak seč to jistí… :-x
a je to uz schvaleny tak to by jsem vsem poradila at to zrusi a tem co to navrhli bych nechala zivotni minimum at nam ukazi co dokazi a to rvali ze pravda a laska zvitezi zatim se vracime do doby prarodicu ano pani tovarnikova atd… :-(
To je prasárna. Vyvést peníze z důchodových fomdů povinně do soukromých, aby bylo na privatizaci sbytků státu a nahradit tuto loupež zvýšenou sazbou DPH. To jsou lupiči, zloději, grázlové a ne politici. Na stromy s nimi a to za krk, dokud nezemřou.
Jednostranně a výhodně pro toho, kdo vládne mocí, zrušit dosud platné smlouvy. Že jim není hanba. Může v tomto státě člověk něčemu věřit? Pokud chtěli něco měnit, tak pouze pro ty, co budou uzavírat nové smlouvy. Již uzavřené smlouvy SS by se měly nechat doběhnout. Dohody a smlouvy by se měly dodržovat, i kdyby to následně pro jednu stranu mohlo být nevýhodné. Zdar.
stavební spoření, pro jistotu jsem ho zrušil, co je doma, to se počítá … , měl jsem důchodové připojištění, včas jsem ho zrušil, penzijní fond zkrachoval, ještě mi dluží nějaké úroky, jinak vklad a příspěvky jsem včas z nich vyrazil, halt co je doma, to se počítá … , měl jsem účet u banky, poplatky byly vyšší než úroky, tak jsem ho zrušil … , co je doma, to se počítá … měl jsem konto u družstevní záložny, zkrachovala, něco jsem z nich vyrazil, část od pojistného fondu a zbývají ještě nějaké peníze, ale ty si asi za mne vybere konkursní správce …
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 7 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
Je to smutné, že stát nedodržuje smlouvy. Když chce vláda snížit příspěvky na stavební spoření tak by to mělo být pouze u nových smluv. A u těch starých případně nenechat zvyšovat cílové částky. Tak by spoření časem doběhlo. Ale sebrat a porušit smlouvy to je sprosté. :-(