Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je úterý 22. května 2012 a svátek má Emil
27.1
v 18:40
| Politika
|
14
komentářů
| veřejná
Exposlanec Wolf dostal v první instanci 5 let natvrdo za podvody - přesně za rozkrádání veřejných peněz. Není to hodně, volal mi známý právník, když ostatní rozkradli a prohospodařili stamiliony či miliardy? Nebyl to politický proces? A vůbec, krade se u nás víc než v cizině?
Přidali jste 14 komentářů
Vsadit si můžeš troubo s modrým zákalem, Také jsem se díval, p. Mládková je obdivuhodná dáma, ale většinu života žila někde úplně jinde než v Česku ! Tomu a také jejímu bohatství odpovídají její názory, které jsou dost poněkud mimo !!
zvolme pana Okamuru prezidentem má správné náhledy a věřím v jeho poctivost
Kde nepomáhá cinkání klíčů a ani samet , pomůže už jen přítel KALAŠNIKOV.
a přeji mu aby v tom morálním hnusu a marastu vládních šmejdů vydržel ! Poctiví lidé to mají dnes velmi těžké !!!
T. Okamurovi za perfektní komentář k dané kauze. Lze jen doufat, že kapka ke kapce a bude z toho tak silný proud, který vyčistí Českou kotlinu( a nejen jí )!
Tomio Okamura se v médiích objevuje dost často a určitě si toho všimli i mocní vládní mafiáni.Jeho názory jsou pro ně nepříjemné a když vezmeme v úvahu,že by mohl být budoucím kandidátem na prezidenta,tak i pro ně nebezpečné.V nejbližších dnech a měsících tak můžeme očekávat na T. Okamuru zvýšené kydání vymyšlené špíny v médiích.První vlaštovkou účelových špinavých útoků na tohoto,obyčejnými lidmi oblíbeného člověka byl nějaký bloger na idnes.cz Jan Papež a od té doby se podlé mediální útoky stále stupňují.
Hezký den. Jsem velmi nezávislý člověk. Na rozdíl od pana Okamury se nekamarádím s politiky ze současné garnitury. Napsal jsem svůj blog proto, abych právě ukázal přetvářku a falešnost pana Okamury. Vše je předem vypočítané na efekt zvolení do senátu. A já prostě nechci, aby podobní lidé rozhodovali o mém životě. Je to moje právo a o tom je právě demokracie. To, že to panu Okamurovi vadí jen ukazuje, že demokracii bere jen když se mu hodí.
Pan Papež si přeje, aby o jeho životě rozhodovali vládní zmetci a zloději z ODS a TOP09, vždyť to dnes má a pokud již nemá, tak se blíží čas a bude mít také holou zadnici jako ostatních 90% lidí. Pak si to možná užije, vládní zmetci a jeho kamarádi se mu stejně vysmějí do ksichtu ! Jenže tihle lidé si NIKDY nepřiznají, že se zmýlili, možná. až budou za své skutky na pranýři !!! Zlodějská vládní garnitura dnes již likviduje i své voliče, malé, střední i vyšší podnikatele se kterými nejsou kamarádi !!!! Tak si to užij modrej hňupe !
Opravdu si myslíte, že jste nezávislý člověk? A mluvíte o demokracii. Víte co to slovo znamená? Vláda lidu. Kde jej vidíte? Ti panáci, co nám vládnou, nejsou lid. Pan Okamura je mi stokrát milejší, než chytráci jako vy.Jeho názory mají hlavu a patu.A těm nahoře musí být dost nepříjemný. Jen houšť a větší kapky.
Připadáte mi z pana Okamury,jako poměrně umanutý člověk.Spíše to vypadá na cílený útok na tohoto pána.Jakmile se někde objeví jeho článek a nebo jen zmínka,tak okamžitě zaútočíte.Jste za to placený a nebo pan Okamura je Váš takový velký nepřítel?
vládní zmetci, zloději a rozkrádači veřejných peněz si myslí, že mohou vše! Je to vidět na ekonomickém zločinci Kradouskovi - Já jsem nejlepší a první po bohu !! Že zničil naší zem, prodal co mohl, do krve ožebračuje lidi a pro svůj miliardový prospěch a prospěch svých kamarádů s ODS a TOP09, za to se dnes sám chválí !!!
Kdy už mu někdo nakope konečně pr.del?
Dokud se nenajde někdo, kdo nás dokáže zvednout od televize v teple domova, budou si ty zrůdy politický stále dělat srandu ze všech slušných lidí a dál devastovat tuto zem a tento národ !!!! Pokud se to nepovede, tak nám to patří a nic jiného si nezasloužíme !!! Dojedou na to především mladí, ale ti si je vlastně zvolili tak dobře jim tak !!!!
Pozavírat a vykastrvat aby nepřiváděli na svět potomky se stejnou náturou!
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 14 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
V nedávném Hyde Parku věnovaném daru obrazů Mistra Kupky paní Medou Mládkovou , zazněla z jejich úst chvála pana ministra Pospíšila , kterého pan Okamura v souvislosti s protikorupčním tažením naopak "stírá". Oba se ve svém hodnocení odvolávají na protikorupční prostředí své výchovy . Já bych si raději vsadil na názor paní Mládkové .