Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je středa 23. května 2012 a svátek má Vladimír
6.2
v 8:19
| Penze
|
19
komentářů
| veřejná
ČSSZ evidovala v závěru roku 2011 celkem 2 873 004 důchodců pobírajících starobní, invalidní a pozůstalostní důchod. Těm vyplácela celkem 3 501 402 důchodů. Kromě toho vyplácela ČSSZ 69 736 důchodů do zahraničí (do 75 zemí světa).
Přidali jste 19 komentářů
neni na duchody nejni prace mladi nemaji na splatky proc pracujicim vyplacite duchody proc jsou zamestnany v teplych mistech to jste udelali vy vlado krizi
Záměrně lžete, zřejmě zas nařízená cenzura. S těmi kódy - to je schválně, pravdu nechcete slyšet. Stejně je nám houb y platná, ale jen zatím.
Velice mě rozčiluje, jak se otíráte pořád o důchodce a vypočítáváte,m kolik na ně doplácíte. Patřím k těm, co celý život pracovali a ještě 14 let po důchodu, když mi zemřel manžel, jsem šla pracovat tam, kam se moc lidi neženou. Odváděla jsem sociální a zdravotní pojištění, které šlo na oltář státu a nic z toho jsem neměla. Zatímco ostatní - třeba různá etnika-celý život nepracují a berou hrst peněz v dávkách apod. Proč jste nechtěli oddělit důchody? Protože jste měli prachy do státního rozpočtu, se kterými jste si dělali co jste chtěli. Už toho mám dost.Děláte z nás blbce. Vrátí se Vám to.
Důchodci to urečitě nejsou mají odpracováno a v rezervě za nedoživší se.
Kolik nám ujídají věznové ?
A kolik platíme na Cikány i s důchodu DPH ?
To není důležité kolik je důchdců, důležité je kolik se vybere peněz na soc.pojištění a kolik se vyplatí. Podle zprávy na netu se měsíčně vybere okolo 35 mld. a vyplatí asi 28 mld. Tak se ptám kam se podělo těch 7 mld.?
to je pravicová rétorika , jenže tito lidé 40 i více let poctivě pracovali a také živili ty ujídače,ale bez nenávisti k nim.A ty miliardy co udajně chybí - těmi už sanoval prý "vyrovnaný rozpočet"náš vynikající ministr financí v devadesátých letech.
Makal jsem tvrdě 39 let a povinně jsem odvedl na důchod daleko více, než mi náš slavný stít může kdy vyplatit !! Tak mě neséřte vy vládní zmetci a zloději ! Topolánek žije v klidu a utrácí nakradené miliardy z důchodového fondu - celkem 23 miliard vybral jako půjčku a NIKDY nevrátil ! Také další modré politické hyeny krátily důchodový fond až o 35 miliard !! Někde jsem četl, že kdyby zloději neodkloňovaly desítky miliard z důchodového fondu, tak z toho co tam bylo by důchodci žili do roku 2040 a to BEZ důchodové reformy !!! Tu pořebují modří zločinci proto, aby mohli dále krást a obírat občany šetřící na důchody a samozřejmě důchodce také ! Nevím proč se také diví, že mraky lidí utíkají do předčasného důchodu, když vláda zmrší co může !!!
Je rozdíl mezi starobním důchodcem,který celý život pracoval a do státní kasy něco odvedl na daních a invalidním důchodcem jistého etnika, který od 18ti let má invalidní důchod a do státní kasy nedal ani fň, naopak celá jeho rodina z té kasy jen bere.
Prosím o vysvětlení,proč je v rozpočtu deficit na důchody.
Z článku vyplývá , že je 3500000 dúchodců s průměrným důchodem 10000Kč.Sociální pojištění platí 5000000lidí /35% z průměrné mzdy 25000Kč,tj. 8750Kč/.
Na důchodech se vyplatí 35miliard.
Na sociálním pojištění se vybere necelých 44miliard.Kam se ztratí 9miliard.Dle ministr financí p.Kalouska ještě naopak peníze na důchody chybí.Děkuji za vysvětlení.
Jestli to má vůbec cenu...
Zaměstnanec dává na důchodové pojištění 6,5% z platu a přes zaměstnavatele 21,5%. Tedy celkem to činí 28% z platu.
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 19 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
A na sklonku života se o ně otíráte. Kdyby si ty peníze šetřili, tak by se nyní měli královsky. Je to hanba, aby staří lidé neměli na jídlo a bydlení, po celoživotní práci. .....