Rychlá navigace: navigace, hlavní obsah, vyhledávání.
Práce | Úřad práce | Rejstřík firem | Zákony
Dnes je středa 23. května 2012 a svátek má Vladimír
28.7.2010
v 12:22
| Firmy
|
3
komentáře
| veřejná
V prvním pololetí 2010 v České republice vzniklo celkem 12 644 nových firem, což ve srovnání se stejným obdobím loňského roku představuje nárůst o 10 procent. Ve středu o tom informovala Česká kapitálová informační agentura (Čekia).
Přidali jste 3 komentářů
Vážený pane, myslím, že ta čísla jsou v pořádku. Rozhodně jsem nebyl v horních deseti tisících a začal jsem jako živnostník. Dnes jsem spoluvlastník s.r.o. Nikdy mi nikdo nepomohl ani nedal. Vše jsem musel budovat tzv. „od píky“ a takový lidí znám poměrně dost.
Hold krize některým lidem nedala jinou možnost a museli najít odvahu podnikat. Ti co jsou inteligentní si cestičku vždy najdou. Stačí se rozhlédnout kolem sebe a hlavně je třeba něco umět.
Tak se vám ta čísílka nějak pletou,více živnostníků dalo valem podnikání.Vznila nová pod.centra to ano z horních 10tis.obyč.človíček na to nemá. 8-)
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
K tomuto článku je celkem 3 komentářů
Vážení čtenáři. Vašich názorů si velmi ceníme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto Vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které nejsou slušné a kultivované k tématu článku nemají zde místo a proto jej mažeme.
Prosím dodržujte následující pravidla a Vás komentář bude dalším uzivatelům k dispozici.
Vložením příspěvku do diskuse s nimi vyjadřujete souhlas.
Recepty | TechZon.cz | Domény | Katalog mobilů | Google překladač | Naše Peniaze.sk | Auto Trendy.cz
ISSN 1802-4556, © 2007-2011 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o.,
Mediafax (MED), všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele,
nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno.
Informace z tohoto serveru nelze považovat za podklady pro investování.
O nás - kontakty |
Podmínky používání |
Reklama |
RSS |
Facebook |
Přidat na Seznam
NašePeníze.cz: Diskuse | Fórum | Hledání | Kalendář | Mobilní verze | Newsletter | Přihlášení | Úvod
<ol>
<li>Nově podnikající jsou veskrze lidé, vhození z ÚP do víru trhu, a pokud budou mít tu smůlu, že nenajdou volný prostor v nabídce, přijdou i o peníze vložené do podnikání.</li>
<li>Ti, co se zadluží, na tom budou ještě hůř.</li>
<li>Nově podnikající z řad studentů díky naivitě riskují peníze rodin, které jim podnikání zasanují ze začátku.</li>
<li>Díky probíhající krizi ( stále v sestupné fázi ) nejde o řešení, které by mohlo zvýšit zaměstnanost – propad bude minimálně 2 roky trvat, a krize se bude zhoršovat – o tom vědí analytici bank, i ekonomové, akorát nechtějí děsit lidi.</li>
<li>Částečnou vyjímkou budou pracovníci v předůchdovém věku, pokračující v činnosti původní, formou FO či PO – ti mají výhodu znalosti trhu a konexí.</li>
<li>Bude pokračovat redistribuce majetku občanů směrem k jeho koncentraci, část střední třídy bude nadále chudnout, nižší třídy budou pauperizovány. Majetkově dominantní budou tlačit cenu práce dolů prostřednictvím lobby a vlády, ekonomická, mravní, politická a ekologická krize vyhrotí problémy trhu, nejen v ČR. Při nezvládnutí sociálního aspektu hrozí další propad a tím způsobené sociální otřesy.</li>
<li>Vlivové státy budou chtít zpět svoje investované peníze – pro ochranu svých obyvatel . Proto část zátěže těchto států ponese stát ČR.</li>
</ol>
Nic moc výhled, občané. :-?